Xiaomi Redmi 7A – обзор

Xiaomi Redmi 7A – обзор

Xiaomi Redmi 7A - бюджетник, який багатьом підійде.

До вашій увазі розглянемо дуже не дорогий смартфон - Redmi 7A. Навіть якщо дивитися на попередні моделі цієї лінійки «5А», «6А», то можна зробити висновок, що нова модель так само буде популярна.

Варто відзначити, що дизайн цього смартфона можна сміливо назвати «вимираючий». З однієї простої причини, що тут немає ніякої «моно брови», «крапельки», «Безрамковий» та інших інших всім сподобалися нововведення.

екран:

За нинішніми мірками і тенденціям смартфонам «лопат», можна сказати, що даний екземпляр не великий. Чи не скажеш що маленький, так як екран витягнуть, і діагональ його становить 5,45 дюймів, HD + дозвіл - 290 пікселів на дюйм.


Рамки є з низу з боку з низу, ну в загальному скрізь. На вигляд вже дуже дико виглядати, але все таки це бюджетний смартфон і чіплятися з цього приводу немає сенсу.

Насичений колір, кути огляду досить великі. Є регулятор яскравості, що при необхідності економії акумулятора, можна буде відредагувати і довше проживе.


Матеріали корпусу:

Вага даного апарату складає всього лише 165 гр. Корпус весь із пластику. Зовсім не слизький, дійсно, коли тримаєш в руці ти прям відчуваєш, як він чіпко тримається. За колірною гамою Redmi нас побалувати, і зробили дуже кайфовий інгредієнти. Дуже схожі так само на деяких китайських виробників, таких як VIVO, Honor, Oppo. Ну це і в правду приємно, що не дорогий смартфон виглядає як флагманські версії.


Так само варто відзначити і той факт, що корпус залишає багато відбитків. Мазкий телефон і постійно його хочеться витерти. Але дана проблема може бути вирішена придбанням захисного чохла на телефон. Чому варто придбати так як в комплекті бампер не йде.


Додаткові функції:

На корпусі розміщує роз'єм 3.5, що дозволить вам насолодитися музикою. Не дивлячись що тут варто Snapdragon 439, якість звуку досить хороше. Не дивлячись на те що це не дорога модель, так само встановили додатковий мікрофон шумозаглушення.

Стандартне розміщення кнопок гучності і включення. Так само є можливість носити 2 SiM і встановити карту пам'яті. Що дійсно дуже важливо. Так як зараз звичайному користувачеві 32 Гб вже не досить. Даний смартфон поставляється в двох модифікаціях 16 і 32 гб. В обох випадках 2Гб оперативки. Гучність виклику і звук динаміка дуже пристойний. На рівні дуже хорошого смартфона.


Камера бюджетника, що очікувати.

Природно, що не варто чекати понад зйомки і шикарною деталізації. Камери тут 12 + 5 Мп. Відео дозволяє записувати в якості Full HD. Якщо плануєте брати смартфон як основний і любите викладати часто фото в соц. мережі, то ви можете почати турбуватися. Але ка кдля свій ціни, це дуже непоганий варіант. Є спалах для основної камери.

Автономність Redmi 7A:

Поговоримо про батареї. Ємність тут 4000мАч, це дуже добре для такого не дорогого телефону, при чому він важить всього лише 165гр. На максимальної яскравості при включеному вигляді, ми зробили тест, то протримався 11 годин. За цим якщо ви хочете використовувати його іноді для ігор, то буде нормально. Природно що гри не всі будуть вантажиться і не на максималку.

Чи варто купувати Xiaomi Redmi 7A

З вище всього перерахованого і після користування смартфоном можна сміливо сказати. Якщо у вас бюджет близько 2500 грн, то однозначно варто зупинитися на даному апараті. Для основних всіх функцій вам вистачить цього бюджніка з головою. Для дитини або допоміжний телефон, робочий. Це буде ідеальний варіант.